Aan de slag als Junior Business Controller bij een groeiend bedrijf

 • Barneveld
 • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2480,- en €4000,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal & Techniek en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling, een eindejaarsbonus én een fietsplan
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien
 • Een toffe afwisselende baan bij een groeiend bedrijf wat steeds verder geprofessionaliseerd wordt
 • Leuke personeelsuitjes, op vrijdag een verzorgde lunch, borrels en gezamenlijke activiteiten zoals RunByNight!

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau
 • Het is een pré als je uit de financiële wereld komt!
 • Cijfers hebben voor jou geen geheimen en systemen maak jij je snel eigen
 • Leergierig, communicatief vaardig en open; dat ben jij!

Thuis in Staal, onze naam verklapt het al: wij maken, leveren en plaatsen stalen deuren op maat. Een ding is zeker: wij streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Inmiddels hebben wij klanten door heel Europa en hebben we het gehele proces in eigen hand. Onze deuren zijn uniek doordat we ze bouwen met tweezijdig aanzicht. Hierdoor zijn beide kanten identiek! Of het nu gaat om een moderne of landelijke uitstraling, onze deuren passen in elk interieur en in elke ruimte.

Het verwezenlijken van dromen voor onze dankbare klanten, doen we samen met een betrokken en gezellig team. We zijn een platte en groeiende organisatie. Collega’s krijgen vrijheid om klussen zelfstandig in koppels uit te voeren. Van woonhuis tot appartement of villa, we komen op verschillende plekken en leveren altijd iets moois op. Onze collega’s krijgen een bus met goed gereedschap en we hebben regelmatig personeelsuitjes! Zoals een escaperoom, grote borrel op het Raadhuysplein of BBQ.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.15
Je bent vroeg op kantoor vandaag en start met het uitruimen van de vaatwasser. Gewapend met een kop koffie, start je de computer en begin je met de verwerking van de betalingen zodat je collega’s aan de slag kunnen met de orders.
08.30
Na de betalingen stapt er een nieuwe collega binnen. Jullie maken even kort een praatje en je helpt hem op weg. Daarna verdwijn je weer achter je computer en maakt je een overzicht met de maandcijfers, die je naar de accountant mailt.
10.00
Tijd om verder te gaan met MKG, het ERP-systeem, waar je bezig bent met verschillende implementaties. Je checkt of in het nieuwe systeem ook alle orders ingevoerd staan en gaat verder met het bouwen van een aantal overzichten.
12.00
Lunch! Het is mooi weer dus binnen zitten is voor jou geen optie. Samen met Wilma ga je een rondje wandelen en ondertussen eet je jouw bammetjes.
12.45
Lekker om even buiten te zijn geweest! Nu kan je met volle focus verder met de implementatie in het ERP-systeem. Tussendoor krijg je een vraag van een collega over een inkoopfactuur die jij gisteren hebt verwerkt.
14.30
Even wat anders dan de optimalisatie van het systeem. Dus je controleert de betalingen voor de Duitse webshop. Daarna bel je nog een aantal debiteuren en zet je een aantal betalingen klaar!
16.00
Aart-Jan loopt binnen met een vraag over het inboeken van de uren. Dit lijkt niet altijd goed te gaan. Samen sparren jullie over een goede methode.
16.30
De Facebook facturen zijn niet allemaal goed geboekt. Je mailt je collega zodat hij dit kan oppakken en sluit daarna de computer. Op naar huis!

Tijd voor een bakkie

Als Junior Business Controller bij Thuis in Staal krijg jij de kans om het vak te leren, mits jij leergierig en enthousiast ben. De controller waar wij naar op zoek zijn, gaat zich bij ons richten op een groot deel financiële administratie. Het is dus handig als jij niet bang bent voor cijfers. Herken jij je in deze beschrijving? En durf jij de uitdaging aan te gaan? Dan komen we graag met je in contact. Laat ons je interesse weten via WhatsApp, het onderstaande formulier of bel.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Berthilde van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Berthilde een WhatsApp op 06 83 79 72 77 of mail naar berthilde@thuisinstaal.nl.