Mooie dingen maken als Lasser bij een groeiende en betrokken organisatie

  • Barneveld
  • Fulltime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de €2500,- en €3250,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal & Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Wij geven jou volop de de ruimte om te leren en te groeien in je rol
  • Een baan bij een groeiend en innovatief bedrijf met een open werksfeer
  • Gezelligheid in de vorm van: borrels, personeelsuitjes en activiteiten zoals RunByNight!

Ons verlanglijstje

  • Ervaring? Dat is niet nodig, wij leren jou het vak (BBL is ook welkom)
  • Jij bent leergierig, handig en collegiaal
  • Jij hebt twee rechterhanden!

Thuis in Staal, onze naam verklapt het al: wij maken, leveren en plaatsen stalen deuren op maat. Een ding is zeker: wij streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Inmiddels hebben wij klanten door heel Europa en hebben we het gehele proces in eigen hand. Onze deuren zijn uniek doordat we ze bouwen met tweezijdig aanzicht. Hierdoor zijn beide kanten identiek! Of het nu gaat om een moderne of landelijke uitstraling, onze deuren passen in elk interieur en in elke ruimte.

Het verwezenlijken van dromen voor onze dankbare klanten, doen we samen met een betrokken en gezellig team. We zijn een platte en groeiende organisatie. Collega’s krijgen vrijheid om klussen zelfstandig in koppels uit te voeren. Van woonhuis tot appartement of villa, we komen op verschillende plekken en leveren altijd iets moois op. Onze collega’s krijgen veel ruimte om door te groeien en er zijn regelmatig personeelsuitjes! Zoals een escaperoom, grote borrel op het Raadhuysplein of BBQ.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

7.15
Op de zaak aangekomen pak je een bak koffie, begroet jij alle collega’s en verplaats jij je naar de werkplaats. Daar bekijk je de nieuwe binnengekomen orders waar jij vandaag mee aan de slag gaat.
7.45
De eerste order betreft taatsdeuren voor de bovenverdieping voor de familie Dirksen uit Lunteren. Je pakt de bok met alle materialen die je nodig hebt en gaat aan de slag met het lassen van de verschillende onderdelen.
9.30
Koffietijd! In de kantine drink je een kop koffie. Vervolgens vraagt een collega of je even wilt meedenken over een nieuwe order. Samen bedenken jullie een plan om deze uitdagende klus te klaren. Fijn die samenwerking! Jij gaat vervolgens weer verder met je eigen klus.
12.00
Je telefoon trilt! Het is een appje van Nino : ''Wie lust er een vissie tijdens de lunch?" Nou dat gaat er wel in! Samen met Nino ga je naar de visboer op de hoek van de straat, om kibbeling te halen voor het hele team.
13.15
Je start met een nieuwe klus. Twee openslaande buitendeuren voor een villa in Blaricum. Op de tekening bekijk je de afmetingen en klantwensen. Allereerst slijp je alle onderdelen op maat, een secure klus!
14.45
Na een korte koffiepauze las je alle onderdelen en zorg je voor een mooie afwerking. Je bent trots op het eindresultaat! Hier zal de klant blij mee zijn.
16.00
De dag zit er bijna op waardoor je net niet voldoende tijd hebt om een nieuwe klus op te pakken. Daarom leg je alles vast klaar, zodat je morgen gelijk met de klus kan beginnen. Het betreft een douchewand.
16.30
Aan de borrel! Iedereen verzamelt zich op de zaak en de vette hap is al bezorgd. Het ouwehoeren kan beginnen. De flauwe grappen vliegen al over de tafel, gezellig!

Tijd voor een bakkie

Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Kom dan werken bij Thuis in Staal, bij ons mag je leren en kan je doorgroeien. Je komt hier terecht in een groeiend bedrijf, waar iedereen elkaar kent, met een fijne en gezellige werksfeer. Ook de afdeling staat niet stil. Je komt te werken in een klein team dat gefocust is op innovatie. We hebben bijvoorbeeld net een nieuwe buislasser! Wil jij onderdeel uitmaken van dit team? Neem contact met ons op.

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Aart-Jan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Aart-Jan een WhatsApp op 06 53 64 90 27 of mail naar aartjan@tomassenbeheer.nl.