Unieke klussen opleveren als Monteur van stalen deuren

 • Barneveld
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2480,- en €4400,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal & Techniek en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling, een eindejaarsbonus én een fietsplan
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Bij ons krijg je ruimte om te leren en door te groeien naar andere functies
 • Afwisseling in soorten klussen op verschillende plekken
 • Personeelsuitjes, borrels en gezamenlijke activiteiten zoals RunByNight!

Ons verlanglijstje

 • Jij bent klantgericht
 • Fysiek en secuur werk schrikt jou niet af
 • Jij hebt twee rechterhanden
 • Een rijbewijs, bij voorkeur rijbewijs BE.

Thuis in Staal, onze naam verklapt het al: wij maken, leveren en plaatsen stalen deuren op maat. Een ding is zeker: wij streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Inmiddels hebben wij klanten door heel Europa en hebben we het gehele proces in eigen hand. Onze deuren zijn uniek doordat we ze bouwen met tweezijdig aanzicht. Hierdoor zijn beide kanten identiek! Of het nu gaat om een moderne of landelijke uitstraling, onze deuren passen in elk interieur en in elke ruimte.

Het verwezenlijken van dromen voor onze dankbare klanten, doen we samen met een betrokken en gezellig team. We zijn een platte en groeiende organisatie. Collega’s krijgen vrijheid om klussen zelfstandig in koppels uit te voeren. Van woonhuis tot appartement of villa, we komen op verschillende plekken en leveren altijd iets moois op. Onze collega’s krijgen een bus met goed gereedschap en regelmatig personeelsuitjes! Zoals een escaperoom, grote borrel op het Raadhuysplein of BBQ.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

06.30
Ook de laatste dag van de week, start je zoals gewoonlijk met een bak koffie. Vervolgens laad je samen met je collega de bus in en rijd je naar Ouderkerk aan de IJssel. De eerste klus van de dag is bij een particuliere klant.
08.00
Bij de klant aangekomen drink je nog een bak koffie, bespreek je kort met de klant wat hen te wachten staat en start je met de klus. Allereerst uitmeten, vervolgens de taatsdeur monteren, de ruit erin en afkitten.
09.45
De deur zit erin, tijd voor een bak koffie en een praatje met de blije en dankbare klant. Leuk dat klantencontact! Na de koffie start je met het monteren van de trapleuning. Na de montage loop je samen met de klant alles na voor de oplevering.
10.30
De klant is meer dan tevreden en je laadt de bus weer in. Op naar de volgende klant in Nieuwerkerk aan den IJssel. Daar aangekomen start je met een soortgelijke klus om een taatsdeur te monteren. Uiteraard werk je netjes en secuur!
12.30
Ook deze klant is dankbaar voor jullie werk. Nadat de spullen weer in de bus staan en het huis netjes is achtergelaten, rijden jij en je collega langs de pomp voor een lekker saucijzenbroodje als lunch.
13.30
De laatste klus van de dag betreft het plaatsen van vier panelen van een vouwwand naar het terras. Je plaatst de rail, meet met de laser de exacte locatie uit, installeert de wanden, monteert vervolgens de ruiten en tot slot kit je de wanden af.
16.15
De vouwwand zit erin en de klant is blij. Op naar de zaak om het weekend in te luiden!
17.00
Borreltijd! Iedereen heeft zich verzameld op de zaak en de vette hap is al bezorgt. Het ouwehoeren en de flauwe grappen, waarmee het weekend wordt afgetrapt, kunnen beginnen.

Tijd voor een bakkie

Ons team bestaat op dit moment uit ongeveer 25 collega’s en we staan te springen om versterking! Wil jij net als ons een bijdrage leveren aan het opleveren van unieke en mooie stalen deuren? Je krijgt dankbaarheid en waardering terug van onze klanten. Daar doe je het voor! Als jij in aanmerking wilt komen voor deze functie, vernemen we dat graag. Je kan ons appen, bellen of mailen via onderstaand formulier. Hopelijk spreken we je snel!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Aart-Jan van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Aart-Jan een WhatsApp op 06 53 64 90 27 of mail naar aartjan@tomassenbeheer.nl.