Een toffe baan als Planner waarbij jij zo efficiënt mogelijk de puzzel legt

 • Barneveld
 • 32 uur
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

 • Een salaris tussen de €2350,- en €3600,- bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal & Techniek en op basis van jouw werkervaring
 • Reiskostenvergoeding, pensioensregeling, een eindejaarsbonus én een fietsplan
 • 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld van het bruto jaarsalaris
 • Bij ons krijg je de ruimte om te leren en te groeien
 • Een toffe afwisselende baan bij een professioneel en groeiend bedrijf
 • Leuke personeelsuitjes, borrels en activiteiten, zoals de RunByNight!

Ons verlanglijstje

 • Jij hebt MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring met MKG
 • Meertaligheid is mooi meegenomen
 • Tot slot ben je stressbestendig, communicatief vaardig en klantgericht!

Thuis in Staal, onze naam verklapt het al: wij maken, leveren en plaatsen stalen deuren op maat. Een ding is zeker: wij streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Inmiddels hebben wij klanten door heel Europa en hebben we het gehele proces in eigen hand. Onze deuren zijn uniek doordat we ze bouwen met tweezijdig aanzicht. Hierdoor zijn beide kanten identiek! Of het nu gaat om een moderne of landelijke uitstraling, onze deuren passen in elk interieur en in elke ruimte.

Het verwezenlijken van dromen voor onze dankbare klanten, doen we samen met een betrokken en gezellig team. We zijn een platte en groeiende organisatie. Collega’s krijgen vrijheid om klussen zelfstandig in koppels uit te voeren. Van woonhuis tot appartement of villa, we komen op verschillende plekken en leveren altijd iets moois op. Onze collega’s krijgen een bus met goed gereedschap en we hebben regelmatig personeelsuitjes! Zoals een escaperoom, grote borrel op het Raadhuysplein of BBQ.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

07.30
Gewapend met een bak koffie start je alle systemen op; MKG (jullie CRM-pakket), de mailbox en web-whatsapp. Je neemt de nieuwe e-mails door en categoriseert deze op onderwerp; inmeten, montage, opleveren en opdrachtbevestigingen.
08.45
Een volle mailbox, genoeg te doen dus. Je start met het inplannen van de inmeetafspraken, dit doe je in overleg met de klant. In MKG plan je de afspraak in de agenda en stel je een routeplanner op. Uiteraard stuur je ook een bevestigingsmail.
09.30
Na een korte koffiepauze als onderbreking, ga je verder met het inplannen van de inmeetafspraken. Tussendoor bel je nog even met een monteur over de planning van vandaag.
12.00
Alle inmeetafspraken zijn ingepland. Tijd om buiten te genieten van het mooie weer. Met de bammetjes mee, wandel je een mooi stuk met je collega’s. Gezellig!
12.30
De lunchpauze is afgelopen en jij start met het plannen van de productiecapaciteit. Dit betekent dat je aan de hand van de verwachte levertijd, de montage van de projecten gaat inplannen. Er komt wat gepuzzel bij kijken maar gelukkig heb je daarvoor MKG
14.00
Net zoals bij de inmeetafspraken, maak je ook een geografische planning. Je wilt natuurlijk niet dat de monteurs voornamelijk tijd kwijt zijn aan het reizen. De planning moet zo efficiënt mogelijk zijn.
15.00
Tussendoor belt een klant die een afspraak wil verzetten. Je pakt de planning erbij en verplaatst de montageafspraak. Daarna ga je verder met de planning en noteer je alle opleverpunten. Zo weten de monteurs waar ze tijdens de montage op moeten letten.
16.00
Een monteur belt tussendoor met een vraag over een klus. Aan de hand van de opdrachtbevestiging beantwoord je zo nauwkeurig mogelijk de vraag.
16.30
De dag zit erop! Tijd om te borrelen in de kantine met je collega’s. Samen luiden jullie het weekend in.

Tijd voor een bakkie

Een baan als Planner bij Thuis in Staal betekent; puzzelen, regelmatig klantcontact en de software voor je laten werken. Wat ons betreft een uitdagende functie waarvoor we een stressbestendige planner zoeken. Natuurlijk wordt jouw inspanning beloond met goede arbeidsvoorwaarden en bovenal met een open en gezellige werksfeer. Jij krijgt vrijheid om je eigen werkzaamheden zo goed mogelijk te volbrengen en de kans om mee te denken over de richting van de organisatie. Pak jij deze baan met beide handen aan?

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Neline van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Neline een WhatsApp op 06 11 77 18 32 of mail naar neline@thuisinstaal.nl.